Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים:

לבצק:

2 כוסות קמח
2\1 כוס שמן
2\1 כפית מלח
4\3 כוס מים חמים

הכנת הבצק:

לשים בקערה מים שמן ומלח ..
ולהוסיף את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה.
ללוש עד קבלת בצק רך ונעים למגע..

להניח את הבצק בצד לצינון..

(להוסיף בצד קמח לרידוד)

למילוי:

300 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
3 כפות שמן
2\1 כפית פלפל שחור
4\1 כפית אגוז מוסקט
1 כף פירורי לחם
מלח לפי הטעם

הכנת המילוי:

במחבת עם שמן לטגן את הבצל הקצוץ והבשר הטחון עד אידוי מושלם
וטיגון מושחם..
לתבל את שילוב הבשר והבצל ..להוסיף פירורי לחם לצנן ולהעביר למעבד מזון
עם הלהב.. לטחון לעיסה חלקה ואחידה..

הכנת הקרפלך:

לחלק את הבצק ל-4 חלקים..לרדד כל חלק על משטח מקומח
לקרוץ עיגולים..במרכז כל עיגול להניח כ-2\1 כפית מילוי ולסגור לחצי
בצביטה מסביב.. למשוך בעדינות את הקצוות ולחבר בינהם ..

להניח את הקרפלך הממולאים על משטח מקומח..

~

לבשל מרק צח או מרק עם ירקות שאוהבים..
ולהוסיף את הקרפלך בזמן רתיחה..
להנמיך להבה ולבשל עוד כ-20 דקות..

תהנו..

כל הזכויות שמורות C