מצרכים:
6 דפי פילו
25 גר' חמאה מומסת
5 כפות מסקרפונה
2 כפות חלב
2 כפות אבקת סוכר
250 מ"ל שמנת מתוקה
ריבת חלב כמה שרוצים ????
2 חופנים פקאן סיני.
ממרח שוקולד- מה שאוהבים, הכל הולך 🙂
אופן ההכנה:
על דף פילו מורחים שוקולד ומטפטפים מעט חמאה, מעליו מניחים דף פילו נוסף. חותכים לרצועות של כ- ס"מ וככה עושים עם שאר דפי הפילו (בזוגות)
מגלגלים סביב קונוסים ואופים (למי שאין אפשר לאלתר כמוני, אני סליפפתי סביבי תפוחי אדמה ??)
אופים כ-12 דק
בינתיים מקציפים שמנת מתוקה, מסקרונה ואבקת סוכר.
מכניסים פנימה פקאנים וממלאים את הקונוסים.
לבסוף מזריקים לתוכם ריבת חלב
קל, פשוט וטעים אש