מתכון של איריס קרבול
מוזמנים לאינסטגרם שלי :
https://www.instagram.com/iriskalaorapinto/
2 כוסות מיץ תפוזים סחוט טרי
3 כפות סוכר
3 כפות קורנפלור
40 גר חמאה
על הגז לערבב טוב טוב עד שנהיה צמיגי ממש והצבע משתנה לכתום כהה
להעביר לכוסות זכוכית צרות וארוכות , לפני כן להרטיב את הכוסות במים
לכסות עם נייר נצמד ולהקפיא 35 דקות
לחתוך ולפזר קוקוס
אם את רוצה את זה יותר מתוק אז להוסיף עוד 2 כפות סוכר😍
ואפשר במקום קוקוס , אבקת סוכר, סוכר