Share with:


אופן הכנה

מרציפן כמו של אמא ז"ל …לאה בוארון

מתכון
1/2 ק"ג שקדים מולבנים וטחונים דק דק
400-450 גר' אבקת סוכר
4-5 טיפות תמצית שקדים
4-5 כפות מים חמים
4-5 טיפות לימון סחוט

לעבד לבצק נעים אם יבש להוסיף מים בשלב זה בטיפות .
הבצק כמו פסטלינה נעימה להניח בצד 15 דק'

להכין מגש עם מנג'טים להתחיל להכין צורות לכסות בבד דק ואורירי למנוע הידבקות אבק ועוד מזיקים
להשאיר לייבוש הוא מתחיל לשנות צבע
אפשר לטעום לפחות אחרי כמה ימים מוכן

בהצלחה 💜💜לאה💜

מרציפן_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים