Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון של אילנית אטיאס פרגנו 🙏
3 כוסות קמח
כף שמרים
כף סוכר
קורט מלח
3 כוסות מים פושרים

אופן הכנה :
מערבבים את כל החומרים ביחד אם מערבל ידני או מטרפה ..שלא יהיו גושים בכלל .
מתפיחים שעה וחצי .מערבבים ושוב מתפיחים 40 דקות .
מחממים שמן לא חם מדי .ויוצרים עיגולים עם סקיוזר .
סירופ 3 כוסות סוכר 2וחצי מיץ תפוזים או מים ..מה שתבחרו .לטבול בסירופ לא חם .
בהצלחה 🙏🙏🌹🌹שתפו שיהיה לכולם

טלפון להזמנות : 054-744-6518

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖

זנגולה_מתכון של אילנית אטיאס ע"י אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים