Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

4 כוסות קמח שקדים
1 כוס אבקת סוכר
1 ביצה L
כף תמצית שקדים
כף לימון סחוט

אופן הכנה:
בקערה שמים את כל החומרים מעבדים עד קבלת בצק מגובש לא רך מדי ולא קשה מדי
קורצים דוגמות עם קורצן.
אופים 160 מעלות 20 דקות סטטי.
מורחים סירופ. מקשטים לפי דמיונכם.
לסירופ:
כוס סוכר חצי כוס מים
מעט לימון סחוט.

בהצלחה 🌺🌺

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מתכוןמתכון

תכשיטי שקדים גולד אפויות 💙❤️_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים