Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגה עם חלה אבודה

מצרכים הדרושים
4 ביצים
250 גרם חלה מתוקה או חלה רגילה יבשה ושוב אני חוזרת ואומרת רק חלה יבשה כן כן של יום או אפילו כמה ימים
1/2 כוסות סוכר
1 כוסות צימוקים
1 כוסות אגוזי מלך קצוצים דק עד בינוני
1 כוס וחצי פתיתי שוקולד
1 סוכר וניל
1/2 כפית קינמון
1/2 חבילה פודינג וניל
4 כוסות חלב של יוטבתה
50 גרם חמאה מומסת של יוטבתה

מצרכים הדרושים לגנאש
1/2 שמנת מתוקה של יוטבתה
1/2 כוס פתיתי שוקולד
3 כפות נוטלה

אופן ההכנה לעוגה
1) מרתיחים את החלב עם הסוכר וקינמון

2) שמים בקערה את החלה ומפוררים עם הידיים , שופכים את החלב הרותח ומערבבים

3) מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ו 2 כפות סוכר עד ליציבות , שופכים ומקפלים לתוך התערובת .

4)מוסיפים את שאר המצריכים ושוב ערבוב האחרון ,שופכים את הבלילה לתבנית אנגליש קייק אבל לא גודל הרגיל קצת יותר גדול או תבנית הובלית מרופדת ומשומנת בתחתית וגם בדפנות

5) אופים בתנור שחומם מראש
ל 200 מעלות כ35 עד 40 דק

אופן ההכנה לגנאש
מרתיחים שמנת את השמנת המתוקה ,מכניסים את הפיתיתי שוקולד, מערבבים לאחר מכן מכניסים את 3 הכפות נוטלה ושוב ערבוב, מורחים על העוגה ומגרדים חלוה מעל

פודינג צרפתי בגרסה שלי עם ציפוי גנאש שוקולד מריר ונוטלה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים