Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת הגזר שאני אופה אותה שנים שאתם חיבים לאפות,ולמה?
כי היא טעימה, רכה ,משתבחת אם תתאפקו גם יום למחרת ,אל תותרו על הציפוי טעימה מאוד
שווה😋

אז👇
375 גרם גזר מגורד , 3 כוסות
250 גרם קמח+אבקת אפיה 1
200 גרם סוכר
1 כפית אבקת קינמון
250 מל שמן
4 ביצים
200 גרם שקדים, טחונים.

לערבב בקערה את הביצים,סוכר והשמן לפחות 6 דקות.
להוסיף בהדרגה, את הקמח, ואבקת אפיה אגוזים והגזר .
לשמן תבנית, ולמזוג את הבלילה
בתנור 180 מעלות, 40 45 דקות שימו לב לזמניי האפיה בתנור שלכם.
בגמר האפיה להניח לעוגה להיתקרר קרור מלא!

בקערה;לציפוי👇
300 גרם גבינה לבנה
100 גרם אבקת סוכר .שקית סוכר וניל כפית לימון סחוט
.לערבב בעדינות לא חזק עים המיקסר הידני (דרגה 1)
ולמרוח על העוגה.
להניח במקרר להתיצבות. !
העוגה צריכה להיות קרה ליפני שאתן מורחות את הקרם !
נשמרת במקרר אים נישאר😉תכינו עכשיו יש גזר בבית?

אפשר להפחית מהסוכר😊