Share with:


פרווה

אופן הכנה

כשהילד מבקש בולו (בכל זאת יש לו חצי טוניסאי) אז עשיתי לו באהבה..

מתכון:
בקערה מערבבים עם מטרפה:
כוס סוכר
כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
מעט מלח
ואז מוסיפים 3 ביצים וטורפים
מוסיפים:
100 גרם צימוקים כהים
100 גרם שקדים שבורים גס
5 כפות שומשום
(אני מוסיפה גם חופן אגוזי לוז וחופן אגוזי מלך)
2 כפיות תמצית וניל ומערבבים
בקערה נוספת מנפים 4 וחצי כוסות קמח ו 2 שקיות אבקת אפייה ומוסיפים לתערובת בקערה הראשונה לשים לבצק..
(הבצק יוצא קצת דביק זה בסדר)
מכסים ונותנים מנוחה בערך שעה..
לוקחים חלק מהבצק מכינים "כיכר" ומסמנים חריצים
אופים ב 180 מעלות חצי שעה בערך
מוציאים פורסים משטחים ואופים עוד 10 דק..
בתאבון

עוגת בולו_מתכון  של אתי כהן – מאסטר מתכונים
אתי כהןספר המתכונים של
מתכון של

אתי כהן

10 מתכונים