Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
4 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
חצי שמנת צמחית
1 כפית אבקת סודה
1 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
1 וחצי כוס קמח
4 כפות שוקולית
1 כף קקאו

לגאנש שוקולד
חצי שמנת צמחית
100 גרם שוקולד מריר

לקישוט :
סוכריותצבעוניות

הכנה
מקציפים את ביצים שלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח .
22)מוסיפים את השמן ושמנת צמחית ושוב מערבבים.

בקערה נפרדת
מערבבים את הקמח שוקולית קקאו אבקת אפייה ואבקת סודה ומערבבים היטב .
מוסיפים בהדרגה לקערה של קצף הביצים במהירות נמוכה עד שאין גושים.
שופכים לתבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות .
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 50 דקות .

הכנת גאנש .
שמים על הגז את השמנת צמחית עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מכסים את הסיר ל דקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק מחלצים את העוגה שמים אותה על רשת.
ושופכים את הגאנש ומפזרים סוכריות.

עוגת שוקולד פרווה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים