Share with:


פרווה

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏‎Sigalit Yamen‎‏ ב- יום ראשון, 30 באוגוסט 2020

עוגת פרג שקדים לחג לשבת‏ ולכל ימות השנה ‏אהבתי מאוד

סיגלית ימין
כוס ‏אוניברסלית
‏תבנית מאורכת עמוקה

מצרכים
6 ביצים
1 כוס סוכר
2 כוסות ‏קמח מנופה
1 כוס פרג
3/4 כוס שמן
כוס קוקס
1 ‏כוס מים
1 ‏ ‏אבקת אפייה
1 ‏סוכר וניל

ציפוי
‏חופן שקדים מולבנים

‏אופן ההכנה
‏להקציף ‏ביצים שלמות ‏ לקצף ‏יציב .להסיף סוכר.‏ סוכר וניל להוריד את מהרות ‏ ‏המיקסר להוסיף
שמן ‏בהדרגה . להוסיף מים .בקערה נפרדת לערבב את הקמח הפקת אפיה פרג קוקוס, להסיף לבלילה‏ ‏ עד שהכל נטמן .לשמן תבנית ‏ ‏עם נייר אפיה ‏לצקת את הבלילה לפזר מעל ‏שקדים

לאפות את העוגה על חום. 180 מעלות. ‏ ‏60 דקות ‏ ‏אצלי לבדוק כל אחת והתנור שלה ‏ ‏

בהצלחה סיגלית ימין

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת עוגת פרג שקדים ‏_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים