מרכיבים
חבילת בצק עלים מרודד
1ק"ג תפוחים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
1 כוס סוכר
1 כוס מים
לסירופ סוכר
1 כוס סוכר
1 כוס מים
חצי לימון
אופן הכנת מלית תפוחים.
שמים על הגז את את התפוחים סוכר ומים .
ומבשלים את התפוחים עד להתרככות ועד להמסת הסוכר מקררים ומכניסים למקרר
פורסים את הבצק עלים לא צריך לרדד את הבצק כי הוא כבר מרודד חותכים לבלבן ועושים חתכים בשני הצדדים .
יוצקים מלית תפוחים במרכז ולכל האורך משלבים את רצועות בצק ימיו .
ושמאל ימין ושמאל עד שמסיימים את.
הבצק
מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ30 דקות .
אופן ההכנת הסירופ
שמים על הגז את הסוכר והלימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק מברישים על השטרודלים