Share with:


אופן הכנה

 

5 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים / או מים
כף תמצית וניל
1/2 2 כוסות קמח מנופה
2 אבקת אפיה
2 כפות גדושות קקאו.
תבנית 26 עגולה או מרובעת.

אופן ההכנה –
בקערת במיקסר במהירות גובהה
להקציף את הביצים לקצף תפוח
להוסיף סוכר, ולהמשיך להקציף
עד שהקצף מכפיל את עצמו.
להנמיך מהירות ולהוסיף בהדרגה
שמן ומיץ תפוזים.
בסוף את הקמח והאבקת אפיה.
תבנית משומנת ומקומחת
לשפוך ללבנית חצי מהכמות.
לחצי השני להוסיף את הקקאו
ולערבב הייטב( רצוי לנפות את הקקאו)
לשפוך על התערובת הבהירה
ולערבב מעט .
אפיה בתנור שחומם מראש
ל-160 מעלות
כ-50 דקות או לנעוץ קיסם שיצא יבש.
לקרר הייטב לפזר אבקת סוכר.

עוגת שיש לכבוד שבת קודש ❤️ ובכלל_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים