Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת מייפל של האישה היקרה שלי שהכינה עוגה מעולה.. תודה איריס שושן ❤️

4 ביצים (M/L)
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
רבע כפית מלח
3/4 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל

לפיזור מעל :
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס סירופ מייפל.
לחמם תנור ל – 180 מעלות.
בקערת מקסר עם בלון הקצפה, לשים את הביצים והסוכר ולהקציף על מהירות גבוהה כ- 3 4 דקות עד שנהיית תערובת תפוחה.
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה שמן, מיץ תפוזים ותמצית וניל לתערובת אחידה. בקערה לערבב את הקמח, אבקת האפייה ומלח.
להוסיף את תערובת הקמח, אבקת אפייה והמלח ולערבב.
לשפוך את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות.
לפזר מעל את האגוזים
הקצוצים.
להכניס לתנור בחום של 180 מעלות לאפייה של ג – 30 עד 40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
להוציא מהתנור ומיד לשפוך על העוגה סירופ
מייפל.
בהצלחה 🌺🌺🌺

עוגת מייפל_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים