Share with:


פרווה

אופן הכנה

תבנית 24

מצרכים :
3 תפוחי עץ
כוס וחצי סוכר
2 כוסות קמח
5 ביצים מ"ס 3 ( M)
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
כפית קינמון
גרדה מתפוז אחד
חצי כוס מיץ תפוזים
רבע כוס מים
קורט מלח
רבע כפית זנגביל טחון
כוס שמן

אופן ההכנה :
1. מפרידים את החלבונים לקערה מוסיפים קורט מלח ומקציפים לקצף יציב .
2. קולפים את התפוחים ומגרדים במגרדת.
3. בקערה שניה שמים את החלמונים ושאר החומרים והתפוחים מלבד הקמח
ומקציפים לתערובת אחידה שתי דקות ומוסיפים את הקמח
4. מוסיפים את קצף החלבונים בהדרגה ומקפלים פנימה
5. מעברים לתבנית האפיה ומכנסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ 35 -40 דקות
6. לפני שמוצאים את העוגה בודקים עם שיפוד שאכן העוגה מוכנה
שוקולד מריר לציפוי :
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
כף קקאו
2 כפות סוכר

אופן ההכנה:
את כל החומרים שמים בסיר מבשלים דקה שתיים עד שהכל
נמס ומגיע למסה מגובשת וחלקה
מקררים שתי דקות ושופכים מעל העוגה
שוקולד חלב :
100 גרם שוקולד חלב ( אני ממליץ על שוקולד לבן )
25 גרם חמאה

אופן ההכנה:
ממיסים יחד בסיר מעל האש או במיקרו
מקררים מעט ושופכים לשקית זילוף ומקשטים בעדינות כרצונכם
*****תודה גדולה לחברת הקבוצה שאני אישית מאוד אוהב ומעריך ענת בוינסון*****

עוגת תפוחי עץ ושוקולד_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים