Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 ביצים
3/4 כוס סוכר אני מעדיפה חום דביק נותן צבע ועסיסיות
3/4 כוס מיץ תפוזים
כוס וחצי קמח תופח
חצי כוס שמן כפית תמצית וניל
רבע כוס קוקוס
רבע כפית קינמון

מתחילים עם הסוכר והשמן מערבבים היטב מוסיפים ביצים וטורפים היטב, תמצית וניל..מוסיפים קוקוס קמח וקינמון ומערבבים עד לאחדות
משמנים תבנית אינגליש קייק. מפזרים מלמעלה אגוזי מלך ושקדים ומעט קינמון(הכי פשוט להניח בקערה אגוזים וקינמון ולערבב)חום תנור 160 עד שקיסם יוצא יבש במרכז ..כשהעוגה חמה להזליף מייפל בנדיבות ולפזר מעט עוד אגוזים..

עוגת מייפל_מתכון של חגית פרג'ון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים