Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
5 ביצים
250 גרם סוכר
250 גרם קמח
2 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
1/4 כוס מיץ משמש
2 קופסאות משמש
קצת ריבת משמש למריחה

אופן ההכנה
1) מסדרים חצי קופסה של משמש לפלחים קטנים בעיגול בתבנית
עגולה יורדת בקוטר 26 ס"מ מרופדת בתחתית וגם בדפנות בנייר אפייה ושמים בצד עד להכנת העוגה

2) מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח

3)שופכים את הקמח ומערבבים ללא מיקסר בתנועה מעטפה , מכניסים את החצי השני לקוביות ושוב ערבוב עד לאיחוד

4) מכניסים את הקמח , סוכר וניל ,אבקת אפייה ומיץ משמש ומערבבים בצורת קיפול

5) שופכים את הבלילה לתבנית ומסדרים רבעים של משמש בעיגול

4)אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות
כ45דק

5)מעבירים סכין סביב והופכים את העוגה מחממים קצת ריבת משמש ומורחים על העוגה בעדינות ומפזרים קצת שבבי קוקוס קלויים סביב ,
מכניסים לקירור כ 1/2 שעה ומגישים

עוגת טורט משמש הפוכה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים