Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏תבנית עגולה 26
כוס מידידה ‏אוניברסלי

‏מצרכים!!!
‏שש ביצים ‏
כוס סוכר .
3/4 כוס שמן
1סוכר וניל,
1אבקת אפיה
שני כוסות קמח .מנופה
‏שני כפות מיץ לימון סחוט מלימון אחד
3/4 כוס לימון / ‏פריגת

‏אופן ההכנה!!
‏‏בקערת המקסר להפריד ביצים ‏להקציף חלבונים לקצב בהיר תופח נוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל‏ להוריד את מהירות המיקסר נוסיף ‏חלמונים שמן בהדרגה כוס מיץ לימון לערבב ‏את אבקת אפיה עם הקמח ולהסיף ‏לערבב בתנועות קיפול לא לשבור את הקצף ‏לצקת את ‏הבלילה לתבנית ‏משומנית עם נייר אפיה לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 55 דקות. .לבדוק העוגה ‏צריכה להיות בהירה ‏‏בתיאבון

עוגת לימון_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים