Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 שקית וניל
2 כוסות קמח תופח

הבצק:

בקערה אחת לטרוף את הביצים עם הסוכר , להוסיף את שאר הנוזלים.
בקערה שניה לערבב את היבשים ולערבב נוזלים עם יבשים עד קבלת עיסה אחידה.

למלית:

5 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
1 כפית קינמון
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן
1/2 כוס סוכר
(לבשל את התפוחים עם הסוכר עד ריכוך קל) להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב.

לפיזור מעל:
סוכר גס
קינמון.

הכנת העוגה:

בתבנית פיירקס מלבנית משומנת להוסיף חצי מכמות עיסת הבצק ומעל לשטח ממלית תפוחי עץ והנוזל שבקערה.. מעל התפוחים לשפוך את שארית עיסת הבצק .. לקשט עם מעט סוכר גס וקינמון..
להכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ולאפות כ-50 דקות על חום 175 מעלות צלזיוס.

כל הזכויות שמורות c