Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
כוס סוכר.
כוס שקדים טחונים לא דק
כוס ורבע קמח.
תמצית רום.
שקית א. אפייה
כוס קוקוס
כוס מיץ תפוזים סחוט.
3/4כוס שמן.

לסירופ:
כוס סוכר
כוס מים
תמצית שקדים.
להקציף ביצים ללא הפרדה להוסיף סוכר
עד שהקצף תפוח ולבן, להוסיף שאר החומרים ולהנמיך את מהירות המיקסר.
לשמן תבנית מס22.
לאפות בחום 170 שעה.
לבשל את הסירופ ליצור חורים בעוגה לצקת עליה את הסירופ ולפדר באבקת סוכר.

עוגת שקדים,קוקוס ותפוזים, בסירופ שקדים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

173 מתכונים