Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
כוס שמן
שתי כוסות קמח תופח
כפית תמצית וניל
.כוס מיץ תפוזים סחוט או פריגת
.גרידה מלימון ומתפוז
.חלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר.לקצף לא חזק מידי
.לחלמונים להוסיף חצי כוס סוכר לערבב היטב להוסיף כוס שמן
.להמשיך לערבב להוסיף לסרוגין קמח ומיץ תפוזים להוסיף את הגרידת לימון ותפוז.לערבב לתערובת חלקה.ובקיפול להוסיף את החלבונים
.לשמן סיר פלא .לפזר מעט סוכר.לאפות ב170מע כ45 עד 50 דק

בהצלחה

עוגת תפוזים
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים