Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון :

4 ביצים XL (או 5 קטנים יותר)
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים /מים
2 כפות מיץ לימון
גרידת לימון
2.5 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל + א. אפיה)
1 סוכר וניל (או אפית וניל) .

אופן ההכנה:
ראשית להפריד את הביצים, לתוך קערת המיקסר להכניס את החלבונים, ולהקציך במהירות גבוהה לאחר שנוצר קצף להוסיף בהדרגה את הסוכר להמשיך להקציף כדקה ,להוסיף את שאר המרכיבים כמו שמופיעים ברשימה מלבד הקמח, להקציף עוד דקה במהירות איטית,

עם הוספת הקמח לערבל במהירות איטית עד לקבלת עיסה חלקה כחצי דקה, (אין להקציף הרבה זמן לאחר הוספת הקמח אחרת תקבלו בצק קשה).
לצקת בתבנית 26 או שתי תבניות אינגליש….

**** לפזר אגוזי מלך בערך כוס
לאפות בחום לאפות ב- 160 מע' עד להזהבה כ- 45 דקות
יש לאפות בשורה התחתונה של התנור .(לא טורבו)

לאחר שמוציאים את התנור לצקת סירופ מייפל בערך כוס

עוגת מייפל ואגוזים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים