Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3 שקיות סוכר וניל
כוס ורבע קמח תופח
3/4 כוס מיץ תפוזים

להקציף ביצים עם סוכר ל-5 דקות לפחות להוסיף בהדרגה שמן, סוכר וניל, מיץ תפוזים וקמח (בערבוב קל בלבד)
לשפוך ל2 תבניות אינגלייש להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות לכ 40 דקות (העוגה צריכה לקבל צבע חום לא בהיר מידי ולא כהה עדיף לבדוק עם סכין)
להוציא ולשפוך מעל מייפל וקינמון!

עוגת מייפל פרווה מעולה_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים