Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:

הכל מדוד בכוסות מדידה.
4 ביצים XL
1/4 1 סוכר (אחד ורבע)
3/4 כוס שמן
1 כוס רסק תפוחים (לרסק בבלנדר ללא הקליפה)
1 וניל
1 כוס פרג טחון
2 כוסות קמח תופח (או רגיל + א. אפיה)
גרידת לימון
2 כפות מיץ לימון
1 כפית רום
3/4 כוס אגוזים גרוסים גס

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים לקצף קל…להוסיף את החלמונים ושאר החמורים לפי סדר הרשימה,
לשמן רצוי עם מרגרינה היטב תבנית 26 /סיר פלא לאפות בחום 170 עד להזהבה

*** רצוי לעבב את הפרג והקמח בנפד לפני הוספתם לבלילה…
עם הוספת הקמח תמיד רצוי להנמיך את מהירות המיקסר לערבב עד להבלעת הקמח כדקה.????

****בקיץ רצוי לשמור עוגות פרג במקרר.

עוגת פרג עסיסית במיוחד
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים