Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
כוס וחצי קמח

לחלק העליון
5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
100 גרם קוקוס
4 כפות ריבת תותים
100 גרם איגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני

אופן ההכנת הטורט
1) מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה

2) מוסיפים את השמן מיץ תפוזים קמח ומערבבים ללא מיקסר עד שאין גושים

3) שופכים את הבלילה לתבנית מרופרדת בנייר אפייה או תבנית חד פעמית
בקוטר 24 ס"מ

4) אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ 20 דקות בודקים עם קיסם אם העוגה מוכנה
אם יצא יבש זה סימן שזה מוכן אם לא אז עוד כמה דקות של אפייה

5)שמים את העוגה בצד עד להכנת החלק העליון

6) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב

7) מוסיפים את הקוקוס ומקפלים עד לאיחוד ומעבירים לשקית זילוף

8) יוצקים בנדיבות ריבת על הטורט , מפזרים איגוזי מלך ומזלפים את החלבונים ואופים לעוד 20 דקות על 160 מעלות

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת מרנג עם קוקוס אגוזי מלך וריבת תותים_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים