Share with:


חלבי

אופן הכנה

בס"ד
שמרים אהבה שלי👐👐
יצאו לי מהכמות 3 תבניות אני מקפיאה חלק כשהם חמים לפי הצורך פשוט שולפת על השיש.
**
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף גלוטן אני ממליצה מאד מאפים נשמרים לאורך זמן
2 שקיות סוכר וניל
2+1/2 כוסות מים פושרים עם יש צורך להוסיף עוד חצי כוס
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
4 כפות פודינג וניל
**
מים שמרים וסוכר לשים בקערה לערבב לתת מנוחה כמה דקות עד שיהיה תסיסה בערך 5 דקות ואז להוסיך את ייתר המיצרכים וללוש
ללוש בצק נעים חשוב ללוש לפחות 10 דקות לתת תפיחה שעה.
**
מילוי
כל מה שאתם אוהבים ניתן לפזר
אגוזים קינמון
מילוי שוקולד ביתי
אני מכינה מילוי בקופסא יש לי תמיד נגיש
**
מילוי שוקולד
4 כפות פודינג שוקולד
כוס קקאו
2 כוסות סוכר
3 כפות נס קפה אבקה
3 כפות אבקת נוגט-לא חובה
לערבב להוסיף חצי כוס מים רותחים לערבב להוסיף לפי הצורך עוד מים
**
מילוי גבינה
250 גרם גבינה לבנה 5%
4 כפות סוכר
4 כפות פודינג וניל
2 סוכר וניל
כף קונפלור
לערבב הכל להעביר לשקית זילוף פשוט יותר נוח לזלף
כדי שלא יפתח שמתי טיפה מים במקום של סגירה של החלבי
**
קורסון
אני חילקתי לכדורים
רידדתי מעט שמתי כף גדושה מהמילוי וסגרתי הנחתי את כולם למנוחה 10 דקות ואז רידדתי על משטח מקומח ראו בתמונות .
**
להניח על נייר אפיה לכסות לתת תפיחה לא להבריש ביצה לאפות ככה אפיה במצב בטורבו 200 מעלות עד שיקבלו גוון יפה ישר כשהם מוכנים להבריש סירופ .
**
סירופ
לשים בסיר קטן חצי כוס מים 3/4 כוס סוכר לתת רתיחה עד שכל הסוכר נמס ולהוסיף כף תמצית וניל זהירות שלא ישרף באהבה ממני אסיה גילעדוב

עוגות שמרים במילויים שונים
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים