Share with:


פרווה

אופן הכנה

לא לבקש ממני בכוסות בבקשה!!!!
לטגן בשמן עמוק!!!

מצרכים:
קמח לבן – (500 גרם)
מים -500 מ"ל
שמרים יבשים -12 גרם
סוכר וניל – 20 ג"ר

לסירופ:
½1 כוסות מים
2 כוסות סוכר
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית קינמון , ( מי שרוצה מחליף את הקינמון במי ורדים)

הכנת הסירופ:
מבשלם את הסירופ על הגז כ 20 דקות ולאחר מכן עוד כ- 4 דקות על אש קטנה . ואז לצנן את הסירופ

אופן הכנת המנה:
1. בקערה מערבבים את הקמח , המים , הסוכר והשמרים עש שנוצר בצק רך מאוד, והמשיך לערבב עם מטרפה כ- 4 דקות .
2. עכשיו נשלך את הבצק להתפחה כשעה.
3. לאחר שעה של התפחה , נערבב שוב את הבצק ונעביר אותו לבקבוק לחיץ עם פיה צרה או לשק זילוף עם צנטר קטן ,
4. לזלף בתוך השמן החם בצורה סיבובית בגודל הרצוי עד שמזהיב.
5. לטבול כל זנגולה בסירופ. ובתיאבון.
הערות:
הסירופ צריך להיות בטמפרטורת חדר
אפשר להוסיף צבע מאכל לסירופ כדי לקבל צבע או להוסיף זעפרן

עוגיות זָנְגוּלָה_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים