Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים:
חבילת בריק מוכנה מחולקים לחצאים
חצי קילו שקדים מקולפים/לא מקולפים טחונים
2 סוכר וניל
כפית אבקת תפוזים/קליפת גרידת תפוז
חצי כפית תמצית שקדים
1/4 כוס סולת
סוכר(לפי טעמכם האישי)
3 ביצים
רבע כוס מי זהר ומי ורדים ביחד.(לטעם מי שרוצה)

אופן ההכנה:
שמים את כל הרכיבים בקערה (חוץ מהביצים) לאחר מכן,מוסיפים את הביצים בהדרגה עד שמקבלים בצק עיסתי.(בזכות הביצים כל החומרים נדבקים ונוצרת עיסה)
בינתיים,מניחים את עלה הבוריק ובאמצע שמים מהמילוי שהכנו.
מגלגלים עד שמתקבלת צורה של סיגר ומדביקים בקצה העלה במעט ביצה כדי שהצורה תיתפס ותדבק ולא תתפרק במהלך הטיגון.
מטגנים בשמן עמוק ומניחים את הסיגרים ונותנים להם להיטגן עד שרואים שצבעם נהיה שחום ויפה.
לאחר שהסיגרים משחימים ונהיים יפים,שמים אותם על נייר סופג ונותנים להם מעט להצנן.
לאחר מכן,טובלים את הסיגרים בדבש חם שהכנו מראש ומפזרים מעליהם שומשום או קוקוס או סוכריות צבעוניות.

מתכון לסירופ הדבש:
4 כוסות מים
קילו סוכר
לימון שלם אחד סחוט
טיפה זהר מי ורדים (מי שרוצה)
ושתי סוכר וניל
נותנים להגיע לרתיחה גבוהה אחר כך מנמיכים את האש שתהיה נמוכה ומשאירים אותה עד שיהיה סמיך ודביק ואז מורידים מהאש

סיגרים בלוז -שקדים_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים