Share with:


פרווה

אופן הכנה

ק"ג קמח. כף שמרים. כף מלח. 3 כוסות מים פושרים. בקערה נעשה ראש עיסה: כף שמרים. כף סוכר. כוס וחצי(ח'פ חם) מים פושרים. חצי כוס קמח. לפתוח את העיסה בעזרת הידיים עד לאיחוד. להניח לתפיחה בת 10 דק'. להוסיף את הקמח המים והמלח וללוש (אני אוהבת בידיים). ללוש היטב עד לקבלת בצק גמיש (מעט נדבק לידיים) ליצור כדורים בגודל של חצי ביצה (35 גרם) (לקחת בחשבון שתופח פי 3 בתוך השמן). לתבנית ח"פ ענקית נשפוך חצי ליטר שמן (25-30 כדורים נכנסים בה)… נתפיח בין 20-30 דק' וכול היתר בסירטון המצורף. ב ה צ ל ח ה. חג שמח וכשר 🌷🌷🌷

מתכוןמתכון

הסודות למופלטה המושלמת😋😋😋_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים