Share with:


חלבי

אופן הכנה

קונכיה ממולאת שוקולד וגבינת ריקוטה פרסקה
2 אופציות להכנת העוגיות והכנתי את שתיהם
הרעיון של קרין גורן (יש סירטון ביוטיוב)

7 דפי פילו לשמן היטב שאף איזור לא יהיה יבש בחמאה מעט מומסת
את הדף הראשון נגלגל צמוד כמה שאפשר ולאחר מכן ניקח דף שני ונשמן ואת הגליל הראשון נשים בקצה ונגלגל וכל הלאה עד לדף השביעי
יווצר גליל עבה !!את הגליל נפרוס לעיגולים בעובי ס"מ ונכניס את האצבע ונדחוף פנימה שיווצר קונוס
נמלא בגבינת ריקוטה פרסקה (חובה) וקובית שוקולד חלב או מריר או מעט נוטלה או השחר עם כפית
נשים נייר אפייה נמלא את כל הקונוסים לאחר שהם מלאים (אין חשש שינזל הריקוטה נהדרת למאפים והיא לא נוזלת

180 מעלות עד להזהבהלאחר שהם קרות לפזר אבקת סוכר בנדיבות
איטליה זה כאן – אופציה שניה לעוגיה היא להכין בצק לחילה במקרר מחצי קילו קמח מנופה כף דבש כפית מלח ומים כמה שנכנס עד לבצק נעים .יום אחרי לחלק ק ל6-7 כגורים ובעזרת מכונת פסטה לדקק את הבצק ולגלגל אחת בשניה כמו הפילו עם מריחה של חמאה לחתוך לעיגולים למלא בפרסקה ושוקולד ולאפות .

סופליאטלה
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים