Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לבצק
1 קילו קמח מנופה
2 מרגרינה מזולה או של שימרית רכה , עדיף להוציא אותה יום לפני
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים

למלית:
1 וחצי קופסת ממרח תמרים
1 כף קינמון
8 כפות אגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני
מערבבים עד לאיחוד

אופן ההכנה לבצק
1) שמים בקערת המיקסר את המרגרינה
מערבלים, מוסיפים את המיץ והשמן עד לקבלת תערובת חלקה , מכניסים את הסוכר וניל +אבקת אפייה , הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים

2) מחלקים ל5 כדורים שווים , מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ
קורצים עיגולים
בקוטר 6 וחצי ס"מ

3) מכניסים את תערובת התמרים לשקית זילוף ומזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ 15 דק ומקררים

קישוט שוקולד מריר

ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן מארי
זה אומר סיר מים על הגז וקערת שוקולד מעל
4) טובלים את 3 קצה של העוגיה ושמים על רשת או על צלחת
ואת השאר מפזרים אבקת סוכר

Jacqueline fadelon

אוזני המן במילוי תמרים ונגיעות שוקולד מריר_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים