Share with:


פרווה

אופן הכנה

סירופ:
5 כוסות מים
חצי קילו סוכר
1תפוז בינוני
1כף תמצית וניל
1כף תמצית רום

קצפת :
2מיכלים שמנת מתוקה 38%
5 כפות סוכר לבן
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל

הכנת הסירופ:
פורסים את התפוז לפרוסות. בסיר רחב מחממים את המים, הסוכר ופרוסות התפוז על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. מסירים מהאש ומוסיפים את התמציות. שומרים כוס מהסירופ בצד, להגשה.
טובלים את הסברינות בסירופ עד שהן נרטבות וממש סופגות אותו.

הכנת הקצפת:
במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר והאינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן.
מזלפים מעל כל סברינה תלולית גבוהה של הקצפת, מקשטים בדובדבנים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר

סברינה_מתכון של רחל טיירי – מאסטר מתכונים
רחלי טייריספר המתכונים של
מתכון של

רחלי טיירי

24 מתכונים