Share with:


חלבי

אופן הכנה

✍🏻מצרכים לבצק
2 ביצים
90 גרם סוכר
כף שמרים
1 שמנת חמוצה
500 גרם קמח
חמאה רכה

✍🏻מצרכים למילוי
נוטלה/שחר
3 כפות קקאו, 50 גרם חמאה מומסת ו2 כפות סוכר חום לערבב הכל

✍🏻 אופן ההכנה
ללוש את כל המצרכים ביחד במהירות נמוכה מלבד החמאה, את החמאה להוסיף לאחר כמה דקות של לישה
לעלות מהירות ולהמשיך ללוש.
ולהכניס ללילה למקרר.
לרדד על משטח מעט מקומח
לצורת מלבן למרוח נוטלה ומעל מעט מהתערובת, לחתוך למשולשים ולגלגל לצורת רוגלך
להתפיח שעה למרוח בביצה ולפזר מעל אבקת סוכר
לתנור 170 מעלות 20 דקות לערך

✍🏻בסיום האפייה למרוח במי סוכר

בהצלחה❤️

רוגעלך מושלמים במילוי נוטלה 😋_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים