Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

הבסקוויט הבילתי נשכח
טעים עם כול פרי טרי קפוא
ורוטב אדוםםםםםם טיפה חמצמץ עם מתיקות מעודנת
הכנה..בקערת המיקסר עם בלון הקצפה הקציפו יחד 4 חלבונים
סוכר כוס ורבע.כף קורנופלור..
לאחר דקת הקצפה הכניסו 3 כפות מים רותחים
המשיכו להקציף עד קבלת מרנג חזק ויציב
הכינו תבנית ועליה נייר אפיה
זלפו בפלובות
והכניסו לתנור שחומם מראש ל100 מעלות
עד אשר הפבלובות מוכנות
הן מוכנות שהם זזות בקלות מנייר האפיה ובתחתית הם חלולות
שמגיעים האורחים הכינו צלחת הגשה יפה
זלפו קרם קצפת משמנת מתוקה
קשטו בהמון אהבה עם פירות
והכינו גם רוטב
לרוטב ..הכניסו פירות קפואים למעבד מזון עם סוכר לפי הטעם וחצי לימון
לקצפת..שמנת מתוקה מיכל
2 כפות סוכר
כף פודינג
בהצלחה…