Share with:


צמחוני כשר לפסח

אופן הכנה

אחת המנות הטעימות לפסח.

מצרכים :
שתי כוסות אורז שטוף
על כל כוס אורז, אני מוסיפה כוס וחצי מים רותחים.
שתייים – שלוש כפות רסק עגבניות
בצל קצוץ
כוס פול ירוק (טרי או סנפרוסט)
פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד הזהבה,
מוסיפים את התבלינים והרסק ומערבבים כדקה-שתיים.
מוסיפים את הפול ומערבבים.
מוסיפים את האורז, מערבבים ומוסיפים את המים הרותחים ומתקנים תיבול.
מביאים לרתיחה ומנמיכים אש. מבשלים 25 דקות.
לא פותחים.
אחרי רבע שעה, מאז שכיבתם את הלהבה,
מרימים את המכסה ועם מזלג, מאווררים את האורז (חשוב).
תענוג, מרוש׳קה ❤️

אורז אדום עם פול ירוק_מתכון  של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים