Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

חומרים לתחתית שוקולד:⚘
4 ביצים(להפריד חלבונים,חלמונים )
100 גרם שוקולד מריר
2 וחצי כפות קקאו
4 כפות שמן
חצי כוס נס קפה(כולל מים בלי חלב)
3/4 קמח תופח(לפסח)
חצי כפית א. אפיה
אופן ההכנה: להקציף 4 חלבונים עם קורט מלח להקציף לקצף תפוח להוסיף עם חצי כוס סוכר, בנתיים בסיר שמים חצי כוס נס קפה ,100 גרם שוקולד
מריר קקאו שהשוקולד נמס להוסיף את החלמונים 4 (צהוב) לערבב טוב
להוסיף שמן וקמח מערבבים ולהוסיף את החלבונים שהקצפנו לערבב לבלילה חלקה לשמן תבנית 26 בספריי לשים את הבלילה ולאפות בחום 160 מעלות חצי שעה להוציא
לקרר מעט בנתיים מכינים את הקוקוס שכבה 2:⚘
לשים פחית קרם קוקוס 50 גרם נטורינה 3/4 כוס סוכר לבשל עד לרתיחה להוסיף 2 וחצי חבילות קוקוס קטנות לערבב טוב כשהעוגה קרה להוסיף את השיכבת קוקוס ושמים במקרר שעה אחרי זה מכינים
שיכבה 3 שוקולד:⚘
ממיסים בקערה 150 שוקולד מריר
3/4 כוס קצפת צימחית שמים בפולסים במיקרו להוציא לערבב לקרם ולמרוח מעל הקוקוס בשיכבה אחידה ולהכניס למקרר⚘roz

עוגת קוקוס ושוקולד ( עוגת שלוש שכבות לפסח )_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים