Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

3 תפוחי עץ רכים צהובים מתוקים.
3 אגסים גדולים רכים
לטחון במג'ימיקס.
להוסיף:
כוס אגוז מלך קלוי טחון.
כוס פיסטוקים קלוי טחון ( לא חובה)
כוס שקד עם קליפה קלוי טחון.
כוס צימוקים שחורים ובהירים ביחד
שהושרו ביין קידוש נשטפו ונטחנו.
חצי כוס קמח מצה
10 תמרים מגולענים טחונים
חצי כפית הל, מעט מאוד ציפורן, מעט אניס
כף גדושה מאוד של דבש.
לערבב הכל ביחד.
להוסיף רבע כוס יין.
לעטוף להכניס למקרר להתייצבות.
אם רך מדיי להוסיף מעט קמח מצה לפי העין.
אם נוקשה מדיי להוסיף יין מתוק לפי העין.
ליצור כדורים אישיים לצפות בברס שקדים או שומשום לאוכלי קיטניות ולעטר בפרח מרציפן.