Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
4 ביצים
1/3 כוס סוכר
כף תמצית וניל
1/4 כוס חד פעמי שמן
1 פודינג ריבת חלב
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר. לערבב חלמונים עם שמן ופודינג ריבת חלב, לשפוך על הקצף של הביצים ולאחד בתנועות עטיפה עם מרית. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות עד שמוכן ולצנן מעט
1/2 קופסאת ריבת חלב
2 כפות שמנת מתוקה
לחמם במיקרו לערבב ולמרוח על התחתית
3 כפות קוקוס קלוי
לפזר מעל הריבת חלב.

שכבת הקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג ריבת חלב
2 כפות סירופ מייפל
להקציף לקרם יציב למרוח מעל הקוקוס וליישר.

ציפוי ריבת חלב:
1/2 קופסאת ריבת חלב
2 כפות שמנת מתוקה
לחמם במיקרו לערבב היטב לצנן ולצפות את שכבת הקרם. לקשט בקוקוס קלוי…

עוגת אלפחורס מושלמת גם לפסח
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים