Share with:


צמחוני טבעוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

לקחת תאנים מיובשים ולהשרות בקערת מים לרבע שעה לשטוף ולסנן
את שאר פירות היבשים לשטוף היטב ולסנן

בסיר גדול לטגן רצועות בצל 2 3 עד להזהבה קלה
להוסיף את הפירות היבשים עם 1 2 מקל קינמון,
רהע כפית פלפל שחור
רבע כפית כורכום
כף מרק עוף
כפית קינמון
2 כפות סילאן

1 כוס וחצי מים ח, פ, לשתייה קרה ולערבב בעדינות

לבשל עד לצמצום הנוזלים ובזמן ההגשה לפזר
אגוזי מלך ושומשום

מתאים מאוד ליד אורז

טנג'יה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים