Share with:


צמחוני

אופן הכנה

4-5 תפו"א
מעט מלח
כף שמן זית
כף גדושה מיונז
3 כפות רוטב צ'ילי
מלח לפי טעם
כפית פפריקה מעושנת
תבלין צ'ילי גרוס
כפית שומשום

הכנה
לבשל תפוייא ים הקליפה או בלי 20דק לריכוך חלקי.
לסנן לייבש.
לחתוך לקוביות לשמן מחבת השמן זית ולטגן את תפוייא עד לקהלת צבע שחום יפה.
להעביר תפוייא לתבנית ולהכניס לתנור שחומם 200 מעלות לכמה דק.שיקבלו קריספיות.
בנתיים מערבבים מיונז עם רוטב צ'ילי מלח פפריקה ותבלין צ'ילי גרוס.
להעביר תפוייא למחבת בלי שמן ולשפוך עליהם את התערובת צ'ילי מיונז לערבב היטב שמכוסה ברוטב ולפזר שומשום להגיש חם.

הום פרייז … פצצה וחריף ,נטרף ברגע
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים