Share with:


בשרי

אופן הכנה

להורים עסוקים🤯
בחמש דקות עבודה🧑‍🍳
מתכון באדיבות המטבח של עמית

1 חב' (500 גרם) ספגטי מבושלים לפי הוראות היצרן (חובה לשים במי הבישול 2 כפות מלח) להוציא למסננת עד שהרוטב מוכן (אפשר להכין גם יום לפני ולהשאיר בקופסה במקרר ולערבב עם מעט שמן זית)
חצי קילו בשר בקר טחון
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 חבילות קטנות רסק עגבניות
1 כף קטשופ או קורט סוכר
כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור
כוס מים ממי בישול הספגטי.
הכנה:
ראשית, נרתיח על הגז סיר גדול עם מים ומלח עבור הספגטי.
במקביל, על האש הכי גבוהה ,במחבת גדולה נכין את הרוטב.
נשים שמן זית ובצל קצוץ. נטגן כדקה ונוסיף את הבשר הטחון, נפורר אותו היטב שלא יהיו גושים גדולים (זה גם עוזר לקצר את זמן הטיגון)
נטגן כ 2 דקות ונוסיף את רסק העגבניות, מי בישול מהספגטי והתבלינים ,נערבב ונכסה לעוד 2 דקות עד שהרוטב מסמיך.
נוסיף את הספגטי המבושל ונערבב היטב
ונאכל בתאבון ❤️❤️

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב