Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

את המתכון הזה למדתי מסבתא .
בזמנו לא היה מיקרוגל. הכינו במים וקיררו.

להכניס תפוחי אדמה נקיים ושטופים בקליפתם לשקית ניילון למיקרוגל עד ריכוך מלא / לבשל במים ולצנן .

💥 מי שלא אוהב בשקית במיקרוגל…
לבשל במים בקליפה עד ריכוך מלא ולצנן.

שלושה תפוחי אדמה לכ- 15 דקות (משתנה לפי גודל תפוחי האדמה ועוצמת המיקרוגל)

לחמם מחבת גדולה עם מעט שמן קנולה ולהניח פרוסות בינוניות של תפוחי האדמה ולהתחיל לטגן.
להוסיף… מלח, פפריקה מתוקה וקימל שלם.

להוסיף חתיכה קטנה של "מחמאה" משדרג את הטעם. לטגן על אש קטנה ולהפוך…

בהצלחה ♥

* אצל סבתא זה היה יותר "מפורק"
וללא פפריקה.
אבל היינו רבים על זה. 😍

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת 💥 תפוחי אדמה במחבת עם קימל_מתכון של תילי טובה
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

81 מתכונים