Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
5 תפו"א קלופים וחתוכים לפלחים
2 בטטות קלופות וחתוכות לפלחים

תיבול:
3 כפות שמן זית או שמן קנולה
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה מעושנת
חצי כפית כורכום
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
3 כפות גדושות רוטב צילי שום מתוק
במידה ויש צילי רגיל אז להוסיף 3 שיני שום כתוש או כפית של תבלין שום גבישי.

אופן ההכנה:
שמים את התפו"א בתבנית חד פעמי גדול,
שמים את כל התבלינים ומערבבים היטב.
מכסים בנייר אלומניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 ואופים משהו כמו חצי שעה.מורידים את נייר האלומניום בזהירות בגלל האדים ומעבירים למצב טורבו וממשיכים לאפות משהו כמו רבע שעה 20 דקות או עד להזהבה יפה.

תפוחי אדמה ובטטה אפויים בתנור
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

92 מתכונים