Share with:


בשרי

אופן הכנה

המתכון⬇️
1 בצל
5 כפות שמן זית (לטיגון)
8-10 כרעיים/שוקיים עוף
4 כפות סילאן
שליש כוס סויה
350 גרם אינסטנט קוסקוס (בינוני / עבה)
חצי כוס שקדים (גפרורים או קצוצים)
400 מ"ל מים חמים
כף תבלין גריל
כפית ראס אל חנות או בהרט (לא חובה)
מעט רוזמרין

אופן ההכנה
קוצצים בצל דק דק ומטגנים במעט שמן עד הזהבה.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
בקערה מערבבים את העוף עם הסילאן והסויה ומשרים (אפשר להכין מבעוד מועד שהעוף יספוג טעמים).
שופכים לקערה את הקוסקוס, השקדים, והבצל. חלקי העוף, המים הרותחים ומערבבים היטב.
מפזרים מעל העוף את התבלין גריל והראס אל חנות.
מוסיפים את הרוזמרין ומכניסים לתנור.
אופים ללא כיסוי כ-50 דקות.
בהצלחה ובתאבון 💖

 💖לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

מתכוןמתכון

קוסקוס בתנור עם עוף, שקדים ורוזמרין_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים