Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה\חלבי)

מרכיבים:

8 תפוחי אדמה
1 בצל סגול קצוץ דק
.
1/4 כוס שמן זית
.
לרוטב:

1 שן שום כתוש
1 כף צילי גרוס
8 כפות רוטב צ'ילי מתוק
8 כפות רוטב צ'לי חריף
קורט מלח

להכניס את כל המצרכים לקערה ולערבב היטב לרוטב במירקם אחיד..
.
.
אופן ההכנה:

.
לחתוך את תפו"א לקוביות בגודל אחיד 2/2 ס"מ להכניס את קוביות התפו"א לסיר ולהוסיף 1 כף מלח ומים עד גובה התפו"א שבהסיר ולהביא לרתיחה ..
להנמיך את הלהבה ולבשל 10 דקות.
.
לשטוף את קוביות התפו"א ולסנן מהמים.
.
בתבנית גדולה להניח ולשטח את קוביות התפו"א והבצל הקצוץ להוסיף שמן זית ולערבב..
.
לחמם תנור מראש על חום 185 מעלות צלזיוס ולאפות את הקוביות עד השחמה יפה (מפעם לפעם יש לערבב את התפו"א שיאפו מכל הצדדים)
.
כשהתפו"א אפויים היטב יש להוסיף את הרוטב ולערבב היטב
להניח להום פרייז להצלות עם הרוטב ולקבל את הטעמים ..
עוד כ-10 דקות אפייה בתנור .. .
*

(ניתן להמיר את השמן זית ב-30 גרם חמאה מומסת)

*
להגיש חם… .

בתיאבון!

כל הזכויות שמורות C