Share with:


בשרי

אופן הכנה

…אני משתמשת בשר טרי מס 5 ..נראה מסובך… אבל לא!!!!
הכנות: קערית קטנה עם 3-4 כפות שמן זית ,2-3 שיני שום כתוש, ופלפל שחור גרוס.
תבנית תנור להניח עליה נייר כסף גדול שיוכל לעטוף את הבשר מכל הכיוונים.
אבקת מרק בצל.
1. להניח את הבשר על הנייר כסף. למרוח את השמן זית עם השום והפלפל שחור על הבשר ולשפשף .משני הכיוונים.
אח"כ, להוסיף כף גדושה של אבקת מרק בצל ולמרוח על הבשר.
לסגור את הנייר כסף כמו סוכריה,כדי שהנוזלים לא יברחו.ממש לאטום .
להכניס לתנור 180 מעלות כשעה וחצי..
נותנת לבשר להתקרר.
מחוררת חור גדול בנייר הכסף,שופכת את הנוזלים לספל גדול .
מכניסה למקרר להתקרר כמה שעות שיתקשה. ואח"כ
מניחה את הבשר על קרש חיתוך ופורסת לפרוסות לסדר בתבנית פיירקס.
שופכת את הנוזלים מהכוס על פרוסות הבקר.
מכסה בנייר כסף,לתנור לעוד שעה ורבע בערך.
6-7 דקות לפני הסוף, להוריד נייר כסף,כדי להשחים את פרוסות הבקר/ בלהה מידן. הכינה לאה בוארון
בתאבון!!!!!

צלי בשר_מתכון של לאה בוארון – מרסטר מתכונים
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים