Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים :
400 גרם בשר בקר חתוך רצועות דקות
( לערבב את רצועות הבשר עם כפית מירין – כף חומץ אורז – 3 כפות רוטב סויה – כפית שמן שומשום – 2 כפות רוטב שזיפים לאחר שערבבנו להוסיף 2 כפות קמח ולערבב בעדינות , לשמור במקרר לפחות שעתיים לפני שמקפיצים )
2 גזר קלוף חתוך למקלות דקות
1 פלפל צהוב חתוך רצועות
3 בצל ירוק קצוץ
1/4 כרוב לבן חתוך רצועות
כוס עלי כוסברה קצוץ
2 כוסות אורז לבן מבושל

רוטב :
2 שיני שום כתוש
3 כפות רוטב שזיפים
2 כפות רוטב סויה
כפית שמן שומשום
כף רוטב דגים
5 כפות מים

מקפיצים את הירקות וחצי מכמות הכוסברה 4 -5 דקות על להבה גבוה
מערבבים בקערית את מוצרי הרוטב מוזגים מעל הירקות ומקפיצים לעוד 4- 5 דקות ומסירים מהאש
מקפיצים את הבשר 7 -10 דקות ,מוסיפים את הירקות לבשר לערבב למשך 2- 3 דקות
מוזגים לצלחת הגשה את האורז ומעל את הירקות והבשר המוקפצים
לפזר בנדיבות כוסברה קצוצה.

מוקפץ ירקות ובשר על אורז לבן
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים