קובה אורז

קובה אורז

קוד QR לספר של גיטה סלע 📖 להורדת ספר המתכונים של גיטה סלע סרקו את הקוד או לחצו על הקישור ◄ לספר הדיגיטלי
👁 3,760 צפיות
המטבח שלי — האפליקציה שמבשלת איתכם חיפוש מתכונים · מצב בישול עם טיימר · רשימת קניות · מועדפים · ייבוא מתמונה כניסה

מעל 13000 מתכונים חינם
לחצו והוא אצלכם במחשב או בנייד

מצרכים:
למעטפת:
3וחצי כוסות אורז
300 גר חזה עוף טחון
2כפות שמן
מלח, 1/2כפית כורכום
מעט פפריקה מתוקה
למילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון בקר/עוף
1 בצל גדול קצוץ או 2 בינוניים
50ג צנובר קלוי
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה לא חובה, בהרט,
אופן ההכנה:
1. להשרות את האורז במים לפחות 3 שעות עד שיתרכך, לשטוף ולסנן לשים בקערה נקיה, להוסיף את חזה העוף הטחון ותבלינים והשמן, לעבד טוב לבצק, לכסות לתת לנוח לפחות 1/2 שעה, בקיץ להכניס למקרר.
2. המילוי: לטגן את הבצל הקצוץ עד שקיפות, להוסיף את הבשר הטחון ולפורר אותו שלא ישארו גושים לתבל, עד שכל הנוזלים יתאדו, להעביר לכלי זכוכית ולקרר את תערובת הבשר.
3. עכשיו ממלאים בסיר עמוק ורחב מים עד 3/4 מגובה הסיר עם 2כפות שמן מעט כורכום וכף אבקת מרק עוף, ומעט פפריקה מתוקה, כאשר המים רותחים מכניסים את הקובות לבישול לפחות 20 דקות.
4. להכנת הקובה: בידיים רטובות לוקחים כדור מהמעטפת פותחים אותה על היד מכניסים מתערובת הבשר סוגרים לכדור ומשטחים, מכניסים למים הרותחים, אחרי הבישול מוציאים למסננת, אפשר לאכול כך או מי שאוהב אפשר לטגן.
בהצלחה

דרגו את המתכון ⭐

מתכונים דומים