מצרכים לקציצות :
קילו בשר בקר טחון
צרור פטרוזיליה
4 כפות שמן
כפית ראס אל חנות
כפית שטוחה כמון
פלפל שחור
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה :
שמים בקערה את הבשר קוצצים את הפטרוזיליה
ומוסיפים לבשר גם את השמן ומתבלים מערבבים היטב
יוצרים כדורים ומועכים מעט, מניחים במקרר ל 10 דקות
בינתיים מכינים את הפטריות והבצל
מצרכים לתחתית הסיר:
2 סלסלות פטריות שמפניון טרי
3 בצל גדול
3 שיני שום
כף סילאן
3 פלפל חריף יבש "שאטה"
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה :
פורסים את הבצל ומטגנים עם 3 כפות שמן עד להשחמה
את הפטריות מוסיפים לבצל ומטגנים 2 – 3 דקות
קוצצים את השום ומוסיפים לתערובת
מתבלים עם הסילאן המלח והפלפל מוסיפית כוס מים
ומבשלים 5 דקות מוצאים מהמקרר את הקציצות שהכנו מראש
מניחים את הקציצות מעל תערובת הבצל והפיטריות
ומבשלים עד שכמעט ולא נשארו מים ( הרוטב צריך להיות סמיך ).