Share with:


בשרי

אופן הכנה

קציצות עוף מפתיעות בשילוב תערובת לכדורי פלאפל.

תערובת לכדורי פלאפל אפשר לקנות במשקל בפלאפליות איכותיות מובחרות.
או שאפשר לקנות שקית להכנת תערובת כדורי פלאפל, להכין לפי הוראות היצרן

מרכיבים לכ-25-27 קציצות:
לקציצות:
1/2 קילו בשר עוף טחון טרי
100 גרם תערובת מוכנה לכדורי פלאפל
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/2 כפית תבלין קארי
שמן לטיגון ומחבת

ההכנה:
1. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הקציצות, מערבבים לתערובת אחידה ויפה.

2. עוטפים בניילון נצמד את הקערה, ומשאירים את התערובת למנוחה של כחצי שעה.

3. מחממים מחבת עם שמן לטיגון
יוצרים קציצות מהתערובת ומניחים בזהירות במחבת החמה.

4. מטגנים כל צד להזהבה יפה לבדוק שהקציצות לא מתיעבשות אבל שומרות על עסיסיות.

5. מסירים את הקציצות המוכנות מהמחבת לצלחת עם נייר סופג.
וכן ממשיכים הלאה עם שאר התערובת עד לסיומה.

6. ניתן להגיש בכיף עם רוטב עגבניות או פטריות, או לצד סלט טרי ורענן

בתאבון

קציצות עוף בשילוב תערובת לכדורי פלאפל
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים